Робна марка: БигсвеетиМатериал: ШифонСтил: Лежерни облик: ЛоосеПаттерн Тип: СолидСлееве Дужина (цм): ХалфДецоратион: НОНЕДрессес Дужина: Изнад колена, МиниСлееве Стил: Батвинг СлеевеВаистлине: ...
Преља