Робна марка: Аибо ЦарлаМодел Број: ХТТКСНУМКССлееве Стиле: РЕГУЛАРКоллар: В-НецкСлееве Дужина (цм): Без рукаваДућа одеће: РЕГУЛАРМатеријал:
Сет топ и сукње без рукава без рукава за жене Робна марка: Аибо ЦарлаМодел број: ХТТКСНУМКССлееве Стил: ...
Преља